top of page
DSC07510_edited.jpg

OPINIONS D'ESPORTISTES

La meva màxima com a entrenador és que els meus esportistes aconsegueixin els seus objectius, que gaudeixin del procés i que quedin totalment satisfets amb els serveis que ofereixo. Per això és tan important per mi rebre un feedback periòdic per part dels atletes valorant aquells aspectes positius i d'altres a millorar.

A continuació us deixo un seguit de comentaris que han fet els meus esportistes. Tots ells han entrenat amb mi un mínim de 6 mesos abans de fer la valoració.
 

Després d'estar anys corrent sense seguir cap pla d'entrenament i després d'haver patit una lesió, disposar d'una planificació individualitzada m'ha ajudat a tornar a un estat de forma òptim, a part de poder organitzar millor el meu temps i tornar a gaudir corrent.

Molt recomanable!

Xavier P.
Corredor de muntanya

Un pla d'entrenament individualitzat és la millor forma per organitzar correctament els meus entrenaments i progressar cap als meus objectius respectant sempre les meves característiques. Ho recomanaria a tot aquell esportista de resistència que vulgui preparar bé les seves competicions.

Fonamental per qualsevol esportista de resistència

David C.
Triatleta

Fins que no vaig seguir el pla d'entrenament d'en Ramon no vaig ser conscient de la importància que té organitzar i planificar de forma correcte els entrenaments. Entrenant les mateixes hores que abans la millora ha set constant dia rere dia i la satisfacció ha estat màxima.

Totalment satisfet!

Joan B.
Ciclista

La planificació d'entrenament d'en Ramon m'ha ajudat a millorar el meu rendiment i la qualitat dels meus entrenaments de forma ràpida, variada i amb la garantia de saber que estàs fent bé les coses de la mà d'un bon professional. Ho recomanaria a tots els corredors/es! 

Les millores en el meu rendiment han set molt grans

Manel R.
Corredor
Anna B.
Ciclista

Ha estat la meva primera experiència amb aquesta metodologia d'entrenament i estic molt contenta. He vist canvis molt positius en el meu rendiment en poc temps, i aixo dóna molta satisfacció! Amb moltes ganes de seguir treballant per donar el millor de mi!

Primera experiència entrenant així i satisfacció màxima!

Eduard Q.
Triatleta

La meva valoració personal és molt satisfactoria en tots els sentits: tant esportius com personals. El seu sistema d'entrenament m'ha servit per donar un nivell molt alt de rendiment i per competir. S'adapta als horaris i fa un seguiment minuciós de l'evolucio de cada esportista.

Un sistema molt eficaç, adaptat als horaris i als meus objectius

Josep B.
Ciclista

Entrenava sense saber ben bé que feia, sense seguir cap ordre i notava el meu rendiment estancat. Aquí he trobat els fruits de tot l'esforç entranant de manera estructurada i adaptada al meu nivell. Gràcies Ramon, per el que fas, i el com ets. Ho recomanaria 100%.

Una millora immensa en tots els sentits!

David D.
Corredor de muntanya

La planificació m'ha proporcionat una motivació i una constància que abans no tenia. Ara em mentalitzo per aconseguir els objectius setmanals i d'aquesta manera arribar amb les millors condicions quan realment ho necessito. He après que més no és sempre millor.

M'ha donat una motivació i una constància que abans no tenia!

Blai R.
Corredor de muntanya

Entrenant de forma estructurada i planificada he estat capaç de veure la meva progressió i uns resultats molt bons. El tracte de proximitat d'en Ramon i la confiança m'han ajudat molt a seguir amb els entrenaments diaris i a veure millores clares en el meu rendiment.

El tracte de proximitat i l'entrenament estructurat m'han fet millorar molt!

David B.
Ciclista

Molt recomanable. Degut a la meva situació familiar i laboral disposo de poc temps per entrenar pels meus objectius de ciclista amateur. La planificació i els entrenaments m'han ajudat a treure el meu màxim rendiment amb menys temps. L'eficàcia està grantitzada!

Imprescindible si es disposa de poc temps per entrenar

Jordi R.
Corredor de muntanya

Sortir a entrenar i córrer lliurement segons les sensacions no ho és tot. Per millorar i treure el teu millor rendiment necessites unes pautes i un entrenaments específics i individualitzats. Amb l'ajuda d'un professional com en Ramon he vist millores increïbles en el meu rendiment.

Res a veure amb com entrenava, ho recomanaria a tothom!

bottom of page